Metalen pashouder kopen

Tegenwoordig hebben we steeds meer pasjes bij ons. Denk hierbij aan de pinpas, het rijbewijs, de OV kaart en diverse kortingskaarten. Ook neem het aantal pasjes steeds meer toe.

Voor een lange tijd hadden we de normale portemonnee. Hoewel deze prima werken, zijn ze steeds minder praktisch. Contant geld wordt steeds minder gebruikt en ze spelen niet goed in op het toenemende gebruik van pasjes. Een pasje er eenvoudig en snel uithalen is niet mogelijk. Of het tegenovergestelde, de pasjes vallen te snel uit de portemonnee. Gelukkig is hier nu een oplossing voor: metalen pasjeshouder.

Aanbod Metalen Pasjeshouder

Wij hebben een prachtig aanbod aan metalen pasjeshouder. Dit assortiment is handmatig samengesteld. Alle metalen pasjeshouders zijn van topkwaliteit. De kern van de pasjeshouder is van aluminium gemaakt. Hierdoor voelt de metalen pasjeshouder een stevig aan. Om de aluminium kern zit een PU leren hoes. Deze hoef heeft de metalen pasjeshouders een luxe uitstaling.

Veelgestelde vragen over onze metalen pashouder

We krijgen regelmatig vragen over onze metalen pasjeshouders. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen:

Skimmer gebruiken apparaten waarmee betaalverzoeken verstuurd kunnen werd, net als de supermarkt dat doet. Een reguliere portemonnee is vaak van leer, wat deze verzoeken niet tegenhoudt. De metalen pasjeshoudera van Nummus hebben een aluminium kern. Deze kern houdt deze verzoeken tegen. Alleen de pasjes in de kern zijn beschermt tegen deze verzoeken.

Dit is afhankelijk van de pasjeshouder. De Drago metalen pasjeshouders hebben alleen een aluminium kern, maar geen leren hoes. Hier kunt u 6 pajes in plaatsen. De Cavallo pasjeshouders hebben een leren hoes waar nog 2 additionele pajes in kunnen. In totaal kunnen hier 8 pajes in. Bedenk hoeveel pasjes u bij u wil dragen voordat u uw keuze maakt voor een van onze metalen pasjeshouders.

Er zijn meerdere redenen om een metalen pasjeshouder van Nummus. De pasjeshouder zijn van hoge kwaliteit en voordelig. Ze zijn stijlvol en zeer eenvoudig in gebruik. Een bijkomend voordeel is dat onze metalen pasjeshouder u beschermen tegen skimmers. Als kers op de taart bieden wij snelle levering en top service.

Onze pasjeshouder worden zeer goed beoordeeld door onze klanten. Ons populairste pasjeshouder, de Cavallo Zwart, wordt beoordeel met een 9.4. Ook onze andere metalen pasjeshouder worden zeer goed ontvangen voor onze klanten. Lees reviews op de productpagina’s voor de ervaringen die onze klanten hebben met onze pasjeshouder.

Metalen pasjeshouder: Snel de juiste pas

Dat de metalen pasjeshouders populairder worden, is wel duidelijk. Steeds vaker zult u mensen met een metalen pasjeshouders zien. En dat is niet zonder reden. De aluminium kern maakt de pasjeshouders niet alleen stevig, ook beschermt het uw pasjes tegen krassen. Door een pasjeshouders te gebruiken voorkomt u ook dat uw pasjes dubbelgevouwen wordt en breekt.

Bescherming tegen krassen is een groot voordeel van een pasjeshouders. Een ander voordeel is dat u eenvoudig en snel de juiste pasjes kan pakken. Aan de zijkant van pasjeshouders zit een trekker. Door deze naar beneden te trekken, komen de pasjes als een waaier naar boven. Vervolgens pakt u de juiste pas.

RFID Metalen pashouders

We gebruiken steeds minder contant geld. Het is een stuk eenvoudiger om te betalen met de pinpas. Ook kunt u uw geld minder snel kwijtraken en wordt het moeilijker voor criminelen om uw geld te stelen.

Met de komst van contactloos betalen is daar echter verandering in gekomen. Contactloos betalen maakt het mogelijk om snel kleine bedragen af te rekenen. Erg makkelijk, maar ook gevaarlijk.

"Kwaliteit van leveren: perfect! Product en gegeven info: komt goed overeen! Enorm tevreden over de service"

RFID Pasjeshouders beschermen

Skimmers kunnen namelijk ook geld van uw rekening halen. Hoewel dit om kleine bedragen gaat, is dit desondanks erg zonde. Skimmers hebben speciale apparatuur om dit ongemerkt te doen. Zoals eerder genoemd biedt de metalen pasjeshouders ook hier bescherming tegen. De aluminium kern blokkeert radio-frequency identification oftewel RFID. Contactloos betalen of uw OV kaart gebruiken terwijl de card in de creditcardhouder zit, is daardoor niet mogelijk.

Waarom metalen pasjeshouders van Nummus

Waarom u een pashouder bij Nummus moet bestellen? Nou, hierom:

  • Bescherming tegen skimmers
  • Bescherming tegen krassen en breuken
  • Snelle levering en hoge kwaliteit
  • Stijlvolle pasjeshouders tegen lage prijzen
  • Passen zijn eenvoudig uitneembaar