Pasjeshouder heren kopen

Tegenwoordig hebben we steeds meer pasjes bij ons. Denk hierbij aan de pinpas, het rijbewijs, de OV kaart en diverse kortingskaarten. Ook neem het aantal pasjes steeds meer toe.

Voor een lange tijd hadden we de normale portemonnee. Hoewel deze prima werken, zijn ze steeds minder praktisch. Contant geld wordt steeds minder gebruikt en ze spelen niet goed in op het toenemende gebruik van pasjes. Een pasje er eenvoudig en snel uithalen is niet mogelijk. Of het tegenovergestelde, de pasjes vallen te snel uit de portemonnee. Gelukkig is hier nu een oplossing voor: pasjeshouder heren.

Aanbod Pasjeshouder Heren

Wij hebben een prachtig aanbod aan pasjeshouders heren. Dit assortiment is handmatig samengesteld. Alle pasjeshouders heren zijn van topkwaliteit. De kern van de pasjeshouder mannen is van aluminium gemaakt. Hierdoor voelt de pasjeshouder een stevig aan. Om de aluminium kern zit een PU leren hoes. Deze geeft de pasjeshouder een luxe uitstaling.

Pasjeshouder mannen: Snel de juiste card

Dat de pasjeshouder mannen populairder worden, is wel duidelijk. Steeds vaker zult u mensen met een pasjeshouder mannen zien. En dat is niet zonder reden. De aluminium kern maakt de pasjeshouder niet alleen stevig, ook beschermt het uw pasje tegen krassen. Door een pasjeshouder heren te gebruiken voorkomt u ook dat uw pasje dubbelgevouwen wordt en breekt.

Bescherming tegen krassen is een groot voordeel van een pasjeshouder. Een ander voordeel is dat u eenvoudig en snel de juiste pasje kan pakken. Aan de zijkant van pasjeshouder zit een trekker. Door deze naar beneden te trekken, komen de pasjes als een waaier naar boven. Vervolgens pakt u het juiste pasje.

Waarom pasjeshouder heren van Nummus

Waarom u een pashouder bij Nummus moet bestellen? Nou, hierom:

  • Bescherming tegen skimmers
  • Bescherming tegen krassen en breuken
  • Snelle levering en hoge kwaliteit
  • Stijlvolle pasjeshouders tegen lage prijzen
  • Passen zijn eenvoudig uitneembaar