Pashouder kopen

Pinpas, rijbewijs, OV kaart. Het zijn enkele voorbeelden van de passen die we tegenwoordig bij ons dragen. Voor steeds meer toepassingen krijgen we tegenwoordig een pas. De traditionele portemonnees zijn hier niet goed op voorbereid. Bij sommige portemonnees is het niet mogelijk om snel de juiste pas tegen pakken. Bij anderen zitten de passen zo ruim dat ze eruit vallen. Gelukkig is daar tegenwoordig een oplossing voor: de pashouder.

Onze collectie pashouders

Met trots presenteren we u onze collectie pashouders. Onze collectie pasjeshouders zijn handmatig geselecteerd. Alle pashouders zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. De aluminium kern geeft de pashouder robuustheid. De leren hoes geeft het een stoere uitstraling en ligt het lekker in de hand. Ondanks de lage prijzen zijn de pashouders van topkwaliteit.

Veelgestelde vragen over onze pashouder

We krijgen regelmatig vragen over onze pashouder. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen:

Skimmer gebruiken apparaten waarmee betaalverzoeken verstuurd kunnen werd, net als de supermarkt dat doet. Een reguliere portemonnee is vaak van leer, wat deze verzoeken niet tegenhoudt. De pashouders van Nummus hebben een aluminium kern. Deze kern houdt deze verzoeken tegen. Alleen de pasjes in de kern zijn beschermt tegen deze verzoeken.

Dit is afhankelijk van de pashouder. De Drago pashouders hebben alleen een aluminium kern, maar geen leren hoes. Hier kunt u 6 passen in plaatsen. De Cavallo pashouders hebben een leren hoes waar nog 2 additionele passen in kunnen. In totaal kunnen hier 8 passen in. Bedenk hoeveel pasjes u bij u wil dragen voordat u uw keuze maakt voor een van onze pashouder.

Er zijn meerdere redenen om een pashouder van Nummus. De pashouders zijn van hoge kwaliteit en voordelig. Ze zijn stijlvol en zeer eenvoudig in gebruik. Een bijkomend voordeel is dat onze pashouders u beschermen tegen skimmers. Als kers op de taart bieden wij snelle levering en top service.

Onze pashouders worden zeer goed beoordeeld door onze klanten. Ons populairste pashouder, de Cavallo Zwart, wordt beoordeel met een 9.4. Ook onze andere pashouders worden zeer goed ontvangen voor onze klanten. Lees reviews op de productpagina’s voor de ervaringen die onze klanten hebben met onze pashouders.

Pashouder: eenvoudig pas uitnemen

De pashouder wordt steeds populairder in Nederland. Onze pashouders bestaan uit een aluminium kern waardoor de pasjes beschermd worden tegen onder andere krassen en breken. De passen zijn eenvoudig uitneembaar. Door de hendel aan de zijkant naar beneden te trekken komen de passen als een waaier naar boven. U kan snel de juiste kaart uit uw pashouder halen.

De pashouder en contactloos betalen

Sinds de introductie van de pinpas is het gebruik van contant geld aan het afnemen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om te pinnen. Tegenwoordig is ook contactloos betalen bezig met een opmars. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig en snel kleine bedragen af te rekenen. Even snel in de supermarkt, of voor een drankje in het café. Dit is voor velen een reden om hiervan gebruik te maken. En terecht, het is een stuk eenvoudiger en sneller.

"Kwaliteit van leveren: perfect! Product en gegeven info: komt goed overeen! Enorm tevreden over de service"

Pashouders beschermen u tegen skimmers

Het gebruik van contactloos betalen heeft echter ook een keerzijde. Skimmers liggen op de loer om geld van u af te nemen. Met speciale apparaten sturen ze een betaalverzoek naar uw pas. Vervolgens wordt het geld afgeschreven. Tegen de tijd dat u ziet dat er geld van uw rekening is afgeschreven is de skimmer in geen velden of wegen te bekennen. De pasjeshouder biedt ook hier uitkomst. Onze pasjeshouders bescherm u tegen radio-frequency identification oftewel RFID. Dit houdt in dat uw pasjes beschermd worden tegen skimmers.

Waarom pashouders van Nummus

Waarom u een pashouder bij Nummus moet bestellen? Nou, hierom:

  • Bescherming tegen skimmers
  • Bescherming tegen krassen en breuken
  • Snelle levering en hoge kwaliteit
  • Stijlvolle pasjeshouders tegen lage prijzen
  • Passen zijn eenvoudig uitneembaar

Wordt u ook een tevreden klant van Nummus?

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren op een schaal van 1 tot en met 5. Wordt u de volgende klant van Nummus?

Nummus
5/5