Pashouder kopen

Pinpas, rijbewijs, OV kaart. Het zijn enkele voorbeelden van de passen die we tegenwoordig bij ons dragen. Voor steeds meer toepassingen krijgen we tegenwoordig een pas. De traditionele portemonnees zijn hier niet goed op voorbereid. Bij sommige portemonnees is het niet mogelijk om snel de juiste pas tegen pakken. Bij anderen zitten de passen zo ruim dat ze eruit vallen. Gelukkig is daar tegenwoordig een oplossing voor: de pashouder.

Onze collectie pashouder

Onze collectie pasjeshouders zijn handmatig geselecteerd. Alle pasjes zijn van hoge kwaliteit. De aluminium kern geeft de pashouder robuustheid. De leren hoes geeft het een stoere uitstraling. Ondanks de lage prijzen zijn de pashouders van topkwaliteit.

Pashouder: eenvoudig pas uitnemen

De pashouder wordt steeds populairder in Nederland. Onze pashouders bestaan uit een aluminium kern waardoor de pasjes beschermd worden tegen onder andere krassen en breken. De passen zijn eenvoudig uitneembaar. Door de hendel aan de zijkant naar beneden te trekken komen de passen als een waaier naar boven. U kan snel de juiste kaart.

Pashouder

De pashouder en contactloos betalen

Sinds de introductie van de pinpas is het gebruik van contant geld aan het afnemen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om te pinnen. Tegenwoordig is ook contactloos betalen bezig met een opmars. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig en snel kleine bedragen af te rekenen. Dit is voor velen een reden om hiervan gebruik te maken.

Pasjeshouders beschermen u tegen skimmers

Het gebruik van contactloos betalen heeft echter ook een keerzijde. Skimmers liggen op de loer om geld van u af te nemen. Met speciale apparaten sturen ze een betaalverzoek naar uw pas. Vervolgens wordt het geld afgeschreven en is de skimmer in geen velden of wegen te bekennen. De pasjeshouder biedt ook hier uitkomst. Onze pasjeshouders bescherm u tegen radio-frequency identification oftewel RFID. Dit houdt in dat uw pasjes beschermd worden tegen skimmers.

Waarom pashouder van Nummus

Waarom u een pashouder bij Nummus moet bestellen? Nou, hierom:

  • RFID bescherming
  • Bescherming tegen krassen en breuken
  • Snelle levering en hoge kwaliteit
  • Stijlvolle pasjeshouders tegen lage prijzen
  • Passen zijn eenvoudig uitneembaar