Card Holder kopen

Tegenwoordig hebben we steeds meer cards bij ons. Denk hierbij aan de pinpas, het rijbewijs, de OV kaart en diverse kortingskaarten. Ook neem het aantal cards steeds meer toe.

Voor een lange tijd hadden we de normale portemonnee. Hoewel deze prima werken, zijn ze steeds minder praktisch. Contant geld wordt steeds minder gebruikt en ze spelen niet goed in op het toenemende gebruik van cards. Een card er eenvoudig en snel uithalen is niet mogelijk. Of het tegenovergestelde, de cards vallen te snel uit de portemonnee. Gelukkig is hier nu een oplossing voor: Card Holder.

Aanbod Card Holders

Wij hebben een prachtig aanbod aan card holders. Dit assortiment is handmatig samengesteld. Alle card holders van topkwaliteit. De kern van de creditcardhouder is van aluminium gemaakt. Hierdoor voelt de card holder een stevig aan. Om de aluminium kern zit een PU leren hoes. Deze hoef heeft de card holders een luxe uitstaling.

Card holders: Snel de juiste card

Dat de card holders populairder worden, is wel duidelijk. Steeds vaker zult u mensen met een creditcardhouder zien. En dat is niet zonder reden. De aluminium kern maakt de card holder niet alleen stevig, ook beschermt het uw cards tegen krassen. Door een card holder te gebruiken voorkomt u ook dat uw card dubbelgevouwen wordt en breekt.

Bescherming tegen krassen is een groot voordeel van een card holder. Een ander voordeel is dat u eenvoudig en snel de juiste card kan pakken. Aan de zijkant van card holder zit een trekker. Door deze naar beneden te trekken, komen de cards als een waaier naar boven. Vervolgens pakt u de juiste card.

RFID Card Holder

We gebruiken steeds minder contant geld. Het is een stuk eenvoudiger om te betalen met de pinpas. Ook kunt u uw geld minder snel kwijtraken en wordt het moeilijker voor criminelen om uw geld te stelen.

Met de komst van contactloos betalen is daar echter verandering in gekomen. Contactloos betalen maakt het mogelijk om snel kleine bedragen af te rekenen. Erg makkelijk, maar ook gevaarlijk.

RFID Card Holders beschermen

Skimmers kunnen namelijk ook geld van uw rekening halen. Hoewel dit om kleine bedragen gaat, is dit desondanks erg zonde. Skimmers hebben speciale apparatuur om dit ongemerkt te doen. Zoals eerder genoemd biedt de card holder ook hier bescherming tegen. De aluminium kern blokkeert radio-frequency identification oftewel RFID. Contactloos betalen of uw OV kaart gebruiken terwijl de card in de creditcardhouder zit, is daardoor niet mogelijk.

Waarom card Holder van Nummus

Waarom u een pashouder bij Nummus moet bestellen? Nou, hierom:

  • Bescherming tegen skimmers
  • Bescherming tegen krassen en breuken
  • Snelle levering en hoge kwaliteit
  • Stijlvolle pasjeshouders tegen lage prijzen
  • Passen zijn eenvoudig uitneembaar